torstai 8. joulukuuta 2011

HYPPYTUNTI FTW

Istun nyt, taas, hyppytunnilla. Ei oo mitään muuta tekemistä, kun istua tietokoneen äärellä. Ihana Ida pelasti päiväni (hyppytuntini) kun hän tuli facebook chattiin <3 No mulla on tänään, sama kuin eilenkin, 4x45min hyppytunteja peräkkäin, siis miten niin tylsää. Huomenna on vasta hauska päivä kun mä tuun kouluun 14.30 ja lopetan 15.40, raskasta eiks vaa? :)
Note to myself: Voisin mennä kouluun viisi minuuttia ennen nykyistä aikaa, niin ettei tarvis katsella niitä linja autoja ja muistaa ihin aikaan ne ovat kouluss ja siitä sitten päätelllä mitä kello on :)

Svenska: Sitter nu igen på håltimme. Det finns ingent annat att göra förutom att sitta vid datorn. Underbara Ida räddade min dag (håltimmen) när hon kom och chattade med mig på Facebook <3 No idag har jag igen 4x45 min håltimmar efter varandra, hurså lite tråkigt? Imorgon blir det först roligt, jag kommer först till skolan 14.30 och slutar 15.40, krävande eller? ;)
Note to myself: Du skulle kunna faktiskt börja gå till skolan fem minuter före den tiden du börjar nuförtiden, så skulle du inte behöva se på varje buss som kör förbi, bara för att du skulle kuna räkna ut vad klockan är :)

Ei kommentteja: