tiistai 13. joulukuuta 2011

the holy wall

pikkanen kunnioitus isälle, joka oikeesti viitsii ripustaa kaikki taulut seinilleni. Ja varsinkin kun kyseessä on kolme taulua aiheesta jääkiekko. Tai oikeest vaan se keskimmäinen on urheilu, vasemman puolinen on Mikko Koivu ja oikean puolinen on Saku Koivu. Isä oli vaan iloinen etten laittanut mitään kuvaa Väänäsestä, Selännestä, Granlundista tai Ruudusta. Kuulema Koivut ovat aika puoleettomia, joten sain luvan laittaa ne seinälle :) Luulen oikeesti että syy on se ettei isä tahdo että kaikki näkee että hänen tyttärensä kannattaa Jokereita. Joten TPS:n entiset pelaajat saavat kelvata.
HUOM! Mulla om sinivalkoset seinät :)


 

sv. en snabb hyllning åt pappa, som påriktigt orkar hänga upp alla mina tavlor på väggen. I alla fall när det handlar om ishockey-motivet.  Eller den mittersta är nog mest sport relaterad, den på vänster sidan är Mikko Koivu och den på högra Saku Koivu. Pappa är glad över det att jag inte lagade någon bild på Väänänen, Selänne, Granlund eller Ruutu. Tydligen ska Koivuna vara neutrala, så jag fick lov att laga dem på min vägg. Jag tror påriktigt att pappa inte ville att alla ska veta att hans dotter hejar på Jokerit. Så därför duger TPS:s föredetta spelaren :)
OBS! Jag har blåvita väggar :)

1 kommentti:

Kaina kirjoitti...

Naurahdin tälle postaukselle (sinivalkoset seinät!!!!) ääneen, ennen ku tajusin olevani hipihiljaisella atk-tunnilla koulussa... Hupsiskupsis :D