torstai 27. tammikuuta 2011

tulevaisuuden haveet ja halu palata lapsuudenkulmille

tai no en mä siitä kärsi, koska en ole oppinut stressaamaan. Mut mun kaverit ovat ihan stressantuneita, koska ne eivät tiedä mihin hakea hiihtoloman jälkeen. Mä päätin kymmenen vuotta sitten että lähden lukioon, koska tahdon sen valkoisen lakin (silloin ei vielä saannut lakkia ammattikoulusta). Olen vakavissani nyt alkanut miettimään poliisin ammattia, lukion jälkeen, ja haluaisin tietää kuinka moni naispoliisi on ollut armeijassa ennen kun pääsi opiskelemaan poliisiksi?
Toinen toive on aina ollut matkustaa ulkomaille, mutta en edes enään niinkun piittaa siitä, tahdon  matkustella Suomessa. Tahdon asua Tampereella, Jyväskylässä ja Lappeenrannassa. En tiedä miksi, mutta tahdon vaan. Tietenkin haluan nähdä maailmaa, mutta ei ole se sama hinku, pakkanen on pehmentänyt aivoni. Mutta sydämessäni tiedän että haluan oikeasti muuttaa takasin sinne mistä tulin. Tahdon takasin sinne missä vietin ensimmäiset kolme vuottani elämästäni. Tahdon takasin Mjösundiin.

1 kommentti:

anna kirjoitti...

ei oo uus :) ostin sen jo syksyllä mut hei sulle vinkki kans: kävin tänää Vero Modassa ja siellä oli tuommosia tuubikaulahuiveja ainaki harmaana ja mustana :) Makso joku 16-17€