torstai 17. marraskuuta 2011

KARJALA TURNAUS 13.11.11


Tästä se alkaa, Karjala turnauksesta MM-kotikisoihin. (anteeks kuvien laatu, ei ollut järkkäri mukana)
Rakkautta, mitä muuta voisi sanoa?
jäädytetyt numerot, Janecky, Tikkanen, Waltteri Immonen ja Jari Kurri.
silloin kun tilanne oli vielä tasan, kuva on otettu tauolla, joten kellon ajalla ei oo mitään tekemistä tuon  tilanteen kaa.
tässä  suomalaiset  ja ruotsalaiset kiittävät reilusta pelistä, vaikka luulen että koko peli oli vaan reilu ruotsalaisten mielestä. 

Ylemmässä kuvassa Jarkko Immonen palkitaan ja alimmassa palkitaan Antti Pihlström.

Siis ottelu loppui tilastoihin 3-4, Ruotsi voitti. Vaikka suomalaisten kiekko oli maalissa, tuomarit eivät hyväksyneet sitä. Voin kertoa että suomalais yleisö (siis 99,9% koko yleisöstä) eivät olleet kovin iloisia. Olen vähän pettynyt, ei joukkueeseemme vaan Mikael Granlundiin. En odottanut että hän tekisi mitään Ilmaveivi ihmeitä, mutta pari kertaa ihmettelin kylläkin ku hän sai pari "helppoo" tilaisuuksia laukaista keikko maaliin, mutta hän ei edes yrittänyt. No ehkä ensi kerralla sitten. No hyvä että Jalonen vaihtoi maalivahdin Rämöstä Hoviseen. Oon myöskin iloinen siitä että meillä on Juhamatti Aaltonen, Antti Pihlström, Jarkko Immonen ja Leo Komarov.  Ottelun shokki oli kyllä se kun Komarov "lensi" maaliin ja kun Väänäseltä meni hermot ja löi ruotsalaisten kapteenia. Ymmärrän kylläkin Väänästä, koska hän sai kaks jäähyy kun ruottalainen sai vaan yhen. 
Maailman paras tunne ikinä kun saat laulaa katsomon kanssa Teräsbetonin Taivas lyö tulta, kun Suomi tekee maalin. Laulettiin myös Poika. Ja en edes muista kuinka monta kertaa huusin ja löin: SUOMI (kolme lyöntiä) ja uudestaa. 




Ei kommentteja: